Kurkimäen Huolto Oy on vuonna 1983 perustettu kiinteistönhuolto- ja isännöintiyritys, joka toimii pääasiassa Itä-Helsingin alueella. Henkilökunnallamme on pitkäaikainen kokemus isännöinnin, kiinteistöhuollon, projektijohtamisen ja saaneeraushankkeiden toteuttamisen alalta. Olemme Isännöintiliiton jäsenyritys ja Vastuu Groupin sertifioitu Luotettava kumppani. Palvelumme perustuu ammattitaitoiseen ja asiakaslähtöiseen palveluun kilpailukykyisellä hinnoittelulla.

Palvelulupauksemme

Sovitaan mitä tehdään ja tehdään mitä sovitaan. Asunto-osakeyhtiön onnistunut hallinta ja hoitaminen on yhteistyötä. Meidän tehtävämme on auttaa hallitusta ja yhtiökokousta onnistumaan vaikeissakin teknisissä kysymyksissä ja hallinto- ja talousasioissa, ja luomaan asukkaille koti, jossa viihtyy ja jonka arvo säilyy. Tässä menestyminen syntyy hyvistä päätöksistä ja päätösten suunnitelmallisesta toteuttamisesta.

Isännöitsijä lähellä. Me emme piiloudu puhelinkeskusten tai bittiviidakon taakse, vaan olemme siellä, missä asiakkaammekin ovat, aina valmiina kohtaamaan ihmiset ja tilanteet. Olemme kuitenkin ajassa mukana, ja kehitämme sähköisiä palveluitamme asiakkaiden toiveet huomioiden.

Aktiivinen asiakaspalvelu. Olemme asiakkaisiimme yhteydessä muutenkin kuin vain sähköpostitse. Pyrimme aina selvittämään asiat nopeimmalla mahdollisella tavalla. Välitämme asiakkaistamme ja haluamme myös näyttää sen.